Bli delaktig -Volontär

Det finns många delar i vår verksamhet och många möjligheter att bli delaktig. Till största delen bedrivs all verksamhet av frivilligt arbete. Det kan vara allt från att ordna med kyrkkaffe, vara scoutledare, jobba i vår second hand butik eller kanske vara med och sjunga i kören. Det finn inga krav på medlemskap eller att man skall tillhöra någom kyrka. Alla är välkomna att vara med i kyrkans verksamhet.

Förutom att vi gör nytta så är det också en härlig gemenskap. Kontakta Lars Åberg 070-4977165  så kan Lars lotsa dig vidare. Du kan även prata med vår personal i serveringen så lotsar dom dig till rätt person.

Lediga Tjänster

Körledare för barnkör och ungdomskör

• Vi söker dig som vill leda två körer.
  • Juniorkören vänder sig främst till barn mellan 9 och 12år och Ungdomskören för ungdomar från 13år och uppåt.
  • Vi söker Dig med hjärta för barn och unga och som ser möjligheterna i sången och musiken.
  • Tjänsten är en timanställning upp till 8h/vecka med tillträde snarast.

Upplysningar lämnas av Kerstin Torkelsson,
personalansvarig i Enebykyrkans församling, tel. 073-6231947.
Ansökan sänds till kerstin.torkelsson@telia.com

Ansökan hanteras kontinuerligt