Tonår

Har du ibland tråkigt på fredagskvällar? Du kanske längtar efter meningsfull gemenskap? Du kanske bara undrar vad vi håller på med i kyrkan när du ser oss på fredagkvällarna genom kyrkans fönster?

Oavsett vem du är, vad du tror och vad du vill, så är du välkommen att vara med, eller prova vara med på Tonår i Enebykyrkan/Equmenia Danderyd-Täby, om du fyller 13 samma år eller om du är i tonåren. 

Varmt välkommen!

Mer information

Sociala medier, informations- och kommunikationskanaler

Snapchat: ungdomek
Instagram:
equmeniadt
Facebook:
Equmenia Danderyd-Täby
Discord:
https://discord.gg/Qf6w7vxBdG

På Discord (https://discord.gg/Qf6w7vxBdG), så blir deltagare på tonår uppdaterade om vad som händer varje vecka och det går även att skriva till de andra som är med. Alternativt kan du lägga till användare "ungdomek" på Snapchat och säg att du är intresserad av att vara med på Tonår, så kommer du få en inbjudan till Discord och en Snapchatgrupp.

Även föräldrar/anhöriga/vårdnadshavare är välkomna till Equmenia Danderyd-Täbys discordkanal (https://discord.gg/Qf6w7vxBdG) för att ta del av informationen inför fredagarna, eller för att kommunicera med ledarna!

Instagram (@equmeniadt) kan man likaså se vissa uppdateringar om bland annat Tonår!

Det går även att gilla Equmenia Danderyd-Täby på Facebook (som bland annat är länkad till Instagrammen) för samma uppdateringar som på Instagram. Sök på Equmenia Danderyd-Täby på Facebook, så hittar du oss!

Anmälan till att vara med på tonår?

Kontakta tonarsledare_equmeniadt@googlegroups.com
alternativt: ungdomspastor Peter Mänder,
mobilnummer: 079-319 05 01 (SMS/samtal)
e-post: peter.mander@equmeniakyrkan.nu

Via sociala medier, via en kompis eller dylikt går vanligtvis också utmärkt!

Avgift

Föreningårsavgiften för att vara medlem i Equmenia Danderyd-Täby faktureras för tillfället med 500 kronor per år, eller 300 om man börjar på höstterminen. Det året man fyller 13 kan man som föreningsmedlem även delta i tonår för totalt 700 kr per år (vilket inkluderar 200 kr för fikakostnader) istället för 500 kr.

Ledare betalar ingen avgift till föreningen.

Frivilliga donationer kan alltid markeras "gåva" och swishas till föreningens Swishnummer: 1236594634

Tonårsverksamheten

Kvällarna riktar sig till dig som fyller 13 samma år och uppåt.


Har du ibland tråkigt på fredagskvällar? Du kanske längtar efter meningsfull gemenskap? Du kanske bara undrar vad vi håller på med i kyrkan när du ser oss på fredagkvällarna genom kyrkans fönster?

Oavsett vem du är, vad du tror och vad du vill, så är du välkommen att vara med, eller prova vara med på Tonår i Enebykyrkan/Equmenia Danderyd-Täby, om du fyller 13 samma år eller om du är i tonåren. Vi är en kristen förening i grunden, men samtidigt är vi rätt chill. Alla behöver inte tro och tänka på samma sätt för att vara med. Vi har roligt tillsammans, och gör det som vi känner är meningsfullt. En del av våra kvällar är därför att fira andakter, där vi på olika sätt kommunicerar om Gud, sjunger sånger och ber om det vi har på hjärtat. För det andra som vi gör kan ni kolla in preliminära schemat nedanför! Givetvis fikar vi också!

Ibland har vi gemensamma tonårssamlingar tillsammans med Centrumkyrkan Vallentuna, Grindtorpskyrkan och Åbybergskyrkan! Dessa kallas för "Tonår Deluxe" i schemat nedanför (och i uppdateringarna på Snapchat/Instagram/Facebook). Då samlas våra tonåringar i varandras kyrkor, och gör saker tillsammans. Ibland gör vi även saker tillsammans vid andra tillfällen (och har även konfa ihop). Ett härligt samarbete med fantastiska träffar!

Vi är även ett växande ledargäng, som tillsammans med ungdomarna leder Tonår framåt i relation till föreningens kristna grund, och vill att alla ska känna sig fria, välkomna och delaktiga. Både vi som är med och de som var och en vill bjuda in. I detta har vi en riktning framåt om att vi ska vara en gemenskap där vi alla känner oss hemma att våga vara oss själva. Därför börjar vi nästan alltid samlingarna med en runda, där var och en får berätta var man är i livet (ibland utifrån någon fråga). Det blir en öppning för att vi förutom att ha roligt tillsammans när vi träffas, också lär känna varandra, oss själva och kanske även Gud bättre. I detta, skapas vänner för livet!

Varmt välkomna!

Kontakt vid frågor/funderingar

Om du har några frågor eller funderingar, kontakta gärna:

alternativt: ungdomspastor Peter Mänder,
mobilnummer: 079-319 05 01 (SMS/samtal)
e-post:
För kontakt med Equmenia Danderyd -Täbys styrelse (Ungdomsrådet), kontakta

Planering Tonår HT 2022

På kalendern nedan kan du sortera "event typ" till "barn, ung, ung vuxen" för att se Equmenia Danderyd-Täbys kalender, inklusive schema för Tonår HT 22!